Onderwijs voor alle sectoren en leerwegen, vanaf de lagere school tot aan het hoger beroepsonderwijs.

Onderwijs voor alle sectoren en leerwegen, vanaf de lagere school tot aan het hoger beroepsonderwijs.

Bij Onderwijsgroep Tilburg streven we iedere dag naar het beste onderwijs, voor alle sectoren en leerwegen. Dit verdelen we in drie werkgebieden: het voortgezet onderwijs, het MBO en maatwerk onderwijs. Binnen deze werkgebieden stomen we verschillende leeftijdsgroepen en vakgebieden klaar voor hun professionele carrière en dus voor de toekomst.

Om onze ambitie waar te maken, bieden we al onze onderwijsinstellingen professionele en efficiënte ondersteuning. Daarnaast bundelen en benutten we de beschikbare kennis en ervaring. Ook voor partners in de regio. Zo helpen we de praktijk écht vooruit.

Voortgezet onderwijs

Onder Onderwijsgroep Tilburg vallen diverse scholen in het voortgezet onderwijs. Het gaat hierbij om openbare scholen die vmbo, havo en vwo aanbieden voor leerlingen tussen de 12 en 18 jaar.

Schakelcollege

Campus013

Reeshof College

Middelbaar beroepsonderwijs

Het Middelbaar Beroepsonderwijs, ook wel MBO genoemd, wat aangeboden wordt via Onderwijsgroep Tilburg biedt opleidingen in onder andere sport, kunst en cultuur, grafische vormgeving, ICT zorg en welzijn en onderwijs.

ROC Tilburg

Maatwerk onderwijs

Ook voor specifiek onderwijs biedt Onderwijsgroep Tilburg oplossingen, zoals verkorte afstudeertrajecten voor het voortgezet onderwijs en inburgeringslessen.

Educatie & inburgering

Bedrijfsvoering

De bedrijfsvoering voor alle scholen en overkoepelende organisatie is gebundeld binnen één organisatie.

Onderwijsgroep Tilburg

Contact opnemen

Benieuwd hoe jij je hart, hoofd en handen in balans brengt bij Onderwijsgroep Tilburg? Onze recruiter gaat graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en we ontdekken het samen!