Hoe we graag kennis met je maken

Hoe we graag kennis met je maken

Sollicitatieproces

Solliciteer

Leuke vacature gezien? Stuur ons je sollicitatie toe!

De kennismaking

We maken graag kennis met je! Kom langs voor een kop koffie of thee. Dan bespreken we de functie en jouw ambities en wensen.

Ons aanbod

Zien we een match? Dan nemen we contact met je op om te peilen of jij hetzelfde voelt. Als dat zo is, doen we je een aanbod.

Welkom bij het team!

Ben je blij met het aanbod? Dan ben je na het tekenen van het contract klaar om met hoofd, hart en handen de praktijk écht vooruit te helpen! Onze collega’s kunnen niet wachten om je te verwelkomen.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?
Heb je een vacature op het oog? Dan is het voor je solliciteert wel zo prettig om te weten hoe het sollicitatieproces eruitziet. Hieronder lees je hoe het werkt.

Stap 1: Solliciteer
Onderaan de vacature die jouw interesse wekt, vind je een ‘Solliciteren’-knop. Hiermee open je het sollicitatieformulier waaraan je je CV en motivatiebrief kunt toevoegen. Vergeet niet nogmaals op de ‘Solliciteren’-knop te drukken om je sollicitatie daadwerkelijk te versturen. Als we je sollicitatie ontvangen hebben, bevestigen we dat via de mail.

Stap 2: De kennismaking
Als we een match zien, bellen we je zo snel mogelijk om je uit te nodigen voor een kennismaking. Dat doen we in een gezellig gesprek met een lekkere kop koffie of thee. Zo kunnen we elkaar echt leren kennen en ontdekken of er een klik is. Natuurlijk bespreken we ook de inhoud van de functie en kijken we of deze aansluit bij jouw talenten en wensen.

Stap 3: Ons aanbod 
Zijn we na het gesprek enthousiast? Dan nemen we contact met je op om te peilen of jij hetzelfde voelt. Als dat zo is, doen we je een aanbod. Een voorproefje van wat we je te bieden hebben, vind je op deze pagina.

Stap 4: Welkom bij het team!
Ben je blij met het aanbod? Mooi, dan hebben we nu nog een aantal aanvullende gegevens van je nodig. Zo kun je vast een VOG-onderwijs aanvragen (code 60 voor Onderwijs/Educatie) en vragen we je om jouw ID-bewijs en diploma op te zoeken. Na het insturen van deze gegevens ben je na het digitaal ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst klaar om met hoofd, hart en handen de praktijk écht vooruit te helpen! Onze collega’s kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen met jou het beste onderwijs van Nederland te bieden.

Solliciteer nu
Zoals je hebt gelezen, hoeft een sollicitatieprocedure niet lang en ingewikkeld te zijn. Je voelt al snel of je op de juiste plek bent. Dus pak die uitnodigende vacature erbij en solliciteer nu! We zijn erg benieuwd of er een fijne match is.

Contact opnemen

Benieuwd hoe jij je hart, hoofd en handen in balans brengt bij Onderwijsgroep Tilburg? Onze recruiter gaat graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en we ontdekken het samen!