Hoe we zorgen voor jouw groei

Hoe we zorgen voor jouw groei

Onderwijsgroep Tilburg Academie

Wij vinden het belangrijk dat je als professional jouw talenten maximaal kunt benutten. Dat lukt het beste als je als persoon blijft groeien. Onze OGT Academie helpt je daarbij. In deze online leeromgeving vind je meer dan 700 trainingen en cursussen, waarmee je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelt. Je leert bijvoorbeeld werken met bepaalde organisatiesystemen of ontdekt hoe je een optimale balans creëert tussen je werk en privéleven. Ook zijn er leuke cursussen beschikbaar voor vrijetijdsbestedingen. Denk aan digitale fotografie.

De cursussen worden aangeboden in de vorm van interactieve online trainingen, korte instructievideo’s en webinars. Daarnaast zijn er scans waarmee je checkt in hoeverre jij bepaalde vaardigheden onder de knie hebt.

Met de OGT Academie naar een onderwijsorganisatie 3.0

We streven naar een onderwijsorganisatie 3.0. Dat is voor ons een organisatie met krachtige teams. Teams waarin het eigenaarschap op de juiste plaats ligt, maar die samen succesvol werken aan toekomstgericht onderwijs. Om dit te bereiken, hebben we een speciaal aanbod met trainingen opgesteld, bijvoorbeeld binnen de opleidingsschool 013. Hiermee kun je onder andere jouw persoonlijk leiderschap versterken, de communicatie binnen het team verbeteren of je digitale vaardigheden uitbreiden.

Opleidingsschool 013

Wil jij tijdens jouw studie je stage uitvoeren bij één van onze vele mbo- of vo-scholen? Heb jij affiniteit met theater, techniek of zorg? Of werk je liever als docent in het voortgezet onderwijs? Het is allemaal mogelijk bij Onderwijsgroep Tilburg. Neem een kijkje bij onze opleidingsschool en zie wat de mogelijkheden zijn.

Het beroepsonderwijs leidt vmbo’ers en mbo’ers op voor alle sectoren van de arbeidsmarkt: van kappers tot geluidstechnici, van verpleegkundigen tot beveiligers, van vliegtuigmonteurs tot ICT experts. 

Jouw Job Alert

Schrijf je in voor de job alert en ontvang meldingen van nieuwe vacatures.

Contact opnemen

Benieuwd hoe jij je hart, hoofd en handen in balans brengt bij Onderwijsgroep Tilburg? Onze recruiter gaat graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en we ontdekken het samen!