“Ik mag pionieren en daar word ik altijd gelukkig van.”

“Het is een warme en menselijke werkomgeving die ik nooit meer wil missen.”

“Ik mag pionieren en daar word ik altijd gelukkig van.”

Waarom ben je bij Onderwijsgroep Tilburg gaan werken?

Ik ben afgestudeerd als manager toerisme en heb eigenlijk altijd in de reisbranche gewerkt. Toen ik kinderen kreeg wilde ik blijven werken, maar parttime. Bij Onderwijsgroep Tilburg kon ik in een tijdelijke functie uitproberen of het me beviel. En dat bleek een goede stap! Het was vanaf week één erg leuk. Echt zo’n warm bad. Dat was ik niet gewend in de hotelbranche. Hier vroeg iedereen hoe het met mij ging. Het schooljaar vloog voorbij en ik besloot te blijven. Ik werk hier ondertussen al achttien jaar en heb verschillende rollen gehad. Als administratief medewerkster en secretaresse voor verschillende directeuren. Ik mocht het projectbureau voor de School voor Zorg en Welzijn opzetten. Mijn collega’s zagen dat die uitdaging me goed afging, dus kreeg ik ook de kans om bij te dragen aan een aantal werk- en projectgroepen. Daarna ben ik een tijd Medeweker Internationalisering geweest. En op dit moment werk ik als officemanager aan de zijlijn van het onderwijs.

“Voor de studenten wil ik het allemaal zo goed mogelijk regelen.”

Wat maakt Onderwijsgroep Tilburg uniek?

Onderwijsland is warm en menselijk. Ik had nooit verwacht dat ik dat zo prettig zou vinden. Het menselijke dat ik hier heb meegekregen wil ik nooit meer missen. Wat de organisatie ook kenmerkt, zijn de groeimogelijkheden. Binnen een functie is het soms lastig doorgroeien, maar dan kan ik op zoek naar andere uitdagingen in de vorm van projecten of neventaken. Als je initiatief toont, is er veel mogelijk. Daarnaast krijg ik scholingen, zodat ik kan blijven groeien. Recent heb ik bijvoorbeeld de training Advieskunst gevolgd, waarin het maken van impact als adviseur centraal stond. Het mooiste aan mijn werk vind ik de dynamiek en veelzijdigheid binnen mijn functie. Het klinkt cliché, maar geen dag is hetzelfde. Mijn huidige functie bestond zelfs nog niet binnen de organisatie, dus ik kan de invulling zelf mee vormgeven. Ik mag hier pionieren en daar word ik altijd gelukkig van.

“Als er iets geregeld moet worden, stroop ik mijn mouwen op.”

Hoe breng jij het werken met je hoofd, hart en handen in balans?

Het spel tussen ad hoc zaken oppakken en dingen kunnen plannen, vind ik geweldig. Er wordt daarbij veel van mijn hoofd gevraagd. Die heb ik ook nodig om te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Werken met en voor studenten doe ik vanuit mijn hart. Ik wil het voor de studenten allemaal zo goed mogelijk regelen. Dat verwacht ik ook van collega’s. Daarom investeer ik in communicatie en zoek ik uit hoe mensen het fijnste samenwerken. Ik zie mezelf als een verbinder en dat past goed bij Onderwijsgroep Tilburg. We zijn hier WIJ. We doen het samen. Dat is ook nodig om (met handen) onze ideeën in de praktijk te brengen. Als er iets geregeld moet worden, stroop ik mijn mouwen op. Samen met mijn collega’s heb ik in de zomervakantie alle vloeren en wanden laten vernieuwen voor een nieuwe look en feel. Daar ben ik trots op.

“Het voelt alsof deze functie voor mij op maat gemaakt is!”

“Ik vind het leuk dat ik een rol kan spelen in de ontwikkeling van jongeren én van mijn collega’s.”

Contact opnemen

Benieuwd hoe jij je hart, hoofd en handen in balans brengt bij Onderwijsgroep Tilburg? Onze recruiter gaat graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en we ontdekken het samen!